נושא: מפריד שומן עצמאי למסעדה
גל

14:09 - 10/2/2013

יש לי מסעדה בת 120 מקומות ישיבה, הממוקמת בקומה שניה במבנה מסחרי, מטבח לא גדול אבל מספיק. בביקורת שהיו אצלי ראו שאין לי מפריד שומן, בעבר היה לי חיבור למפריד שומן של המבנה.
עכשיו הם דורשים שאתקין מפריד שומן רק לעסק שלי זה נכון?

* האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ אישי או משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

נושא: שימוש במפריד שומנים מרכזי
מנהל פורום

12:07 - 12/2/2013

גל שלום,

כן, לפי התקנות לכל עסק חייב להיות מפריד שומן עצמאי בגלל הצורך במעקב הטיפולים בו ותחזוקתו.
אולם ניתן להשתמש במפריד שומן מרכזי במידה וגודלו מספיק לכלל המתחם. מומלץ לקבל חוות דעת בכתב מהמהנדס אינסטלציה.

* האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ אישי או משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!


הוספת תגובה חדשה 
שם:
דוא"ל:
נושא:
תוכן ההודעה:




* קוד אימות: - העתק קוד: