יש לי מסעדה בת 120 מקומות ישיבה, הממוקמת בקומה שניה במבנה מסחרי, מטבח לא גדול אבל מספיק. בביקורת שהיו אצלי ראו שאין לי מפריד שומן, בעבר היה לי חיבור למפריד שומן של המבנה.
עכשיו הם דורשים שאתקין מפריד שומן רק לעסק שלי זה נכון?
נושא: | מפריד שומן עצמאי למסעדה | ||
|
* האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ אישי או משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד! |
נושא: | שימוש במפריד שומנים מרכזי | ||
|
* האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ אישי או משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד! |